Tottenhami suurim staar Bale sõlmis klubiga uue pika lepingu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Bale mängib edaspidigi Tottenhami eest.
Gareth Bale mängib edaspidigi Tottenhami eest. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli meistriliiga viimase hooaja neljanda kohaga lõpetanud Tottenham Hotspuri võtmemängija Gareth Bale lõpetas spekulatsioonid oma klubivahetuse üle, sõlmides Spursiga uue nelja aasta pikkuse lepingu.

«Olen siin nüüdseks olnud viis aastat ja nautinud iga hetke. Fännid on minusse suurepäraselt suhtunud ja tahaksin neile selle eest tasuda. Klubi liigub edasi ja ma tahan sellest osa saada,» lausus Bale Tottenhami ametlikule koduleheküljele.

Walesist pärit äärepoolkaitsja kinnitas, et kahe aasta eest Meistrite liigas veerandfinaali jõudnud Spurs on taas võimeline nii kõrgele tasemele jõudma. «Armastan seda klubi ja fänne ning tahan mängida olulist rolli selles, et tõuseksime taas Meistrite liigasse, kus on meie koht. Meil on tugev noor meeskond ja peame koostööd tegema, et taas sellesse suurimasse sarja pääseda,» lausus ta.

22-aastane Bale on Spursi eest pidanud 160 kohtumist ja löönud 29 väravat. Mullu nimetati ta kolleegide poolt aasta parimaks mängijaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles