Saksamaa jalgpalliliit: Khedira kallim on liiga seksikas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lena Gercke vaatamas veerandfinaalmängu Saksamaa ja Kreeka vahel.
Lena Gercke vaatamas veerandfinaalmängu Saksamaa ja Kreeka vahel. Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpalliliit palus koondise keskpoolkaitsja Sami Khedira kallimal Lena Gerckel homsele EMi poolfinaalmängule Itaaliaga tulla tagasihoidlikumates riietes.

Saksamaa kõmuajakirja Bunte allikate andmetel kardavad Saksamaa jalgpalliliidu bossid, et Gercke on oma välimusega teiste sakslaste abikaasad ja kallimad varju jätnud ning seetõttu on paljud naised omavahel tülli läinud ja see omakorda on meeskonna moraali langetanud.

Väidetavalt palus Saksamaa jalgpalliliit Gerckel tagasihoidlikumalt riietuda, et ta ei rööviks mängu asemel tähelepanu endale.

Esimese «Saksamaa tippmodelli» saate võitnud 24-aastane Gercke ja temast aasta vanem Khedira on koos olnud eelmisest aastast alates. Mullu poseerisid nad koos Saksamaa GQ kaanel, pildil oli Khedira ülikonnas, kuid Gercke alasti.

Tänavusel EM-finaalturniiril tõmbas Gercke kõvasti tähelepanu juba Ukrainasse saabudes, kuna ta kandis ülilühikesi pükse.

Vaata rohkem pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles