David Beckham ei pääsenud brittide olümpiakoondisesse

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Beckhami osaks jääb Londoni olümpial tseremoniaalne roll.
David Beckhami osaks jääb Londoni olümpial tseremoniaalne roll. Foto: SCANPIX

David Beckham ei mahtunud suurüllatusena Suurbritannia jalgpalli olümpiakoondisesse.

Kõikide varasemate allikate põhjal oli Beckhami koht koondises kindel, kuna ta oli eelvalikus üks kolmest üle 23-aastasest mängijast - reeglite järgi võib meeskonda võtta kolm sellist meest. Koondise peatreener Stuart Pearce kutsub tõenäoliselt aga koondisesse hoopis Manchester City mängija Micah Richardsi.

«Kõik teavad, kui palju oma riigi eest mängimine on mulle alati tähendanud. Seetõttu olnuks mul suur au sellesse ainulaadsesse Suurbritannia meeskonda kuuluda. Loomulikult olen äärmiselt pettunud, kuid nüüd saab minust selle meeskonna suurim toetaja. Sarnaselt kõikidele teistele loodan, et nad suudavad kuldmedali võita,» lausus Beckham The Guardianile.

Pearce’i otsus on ootamatu ka mängude korralduskomitee ja Suurbritannia olümpiakomitee jaoks, kuna Beckhamist taheti kujundada ühte mängude silmapaistvaimat esindajat. Tõenäoliselt kaasatakse ta siiski mingil moel mängude avatseremooniasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles