Võrkpallikoondis alustab pallitreeningutega juuli keskel

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti võrkpallikoondise peatreener Avo Keel.
Eesti võrkpallikoondise peatreener Avo Keel. Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Euroopa meistrivõistluste kvalifikatsiooniturniiriks valmistuv Eesti meeste võrkpallikoondis viibib hetkel Käärikul treeninglaagris ning seni on kulgenud kõik enam-vähem plaanipäraselt.

«Hetkel käib väga kõva töö. Koondis tuli kokku 11. juunil ning pidev programm kestab kuni septembrini,» rääkis peatreener Avo Keel.

Euroopa meistrivõistluste kvalifikatsiooniturniir algab 6. septembril Belgias ning Eesti vastasteks on seal Holland, Israel ja võõrustajariik ise.

Päris ilma tagasilöökideta pole ettevalmistus siiski läinud – Ardo Kreeki ja Kardo Kõresaart on seganud vigastused. Kõresaar väänas hüppeliigest sõpruskohtumises Pärnu meeskonna ja Eesti koondise vahel, kus mees esindas pärnakaid. «Hetkel Kardo täisjõuga kaasa teha ei saa ning ta treenib oma programmi järgi,» rääkis Keel.

Kreeki vaevab valutav põlv ning mees käis ka Tallinnas arsti juures. «Õnneks on kõik terve. Väike põletik on sees ning peab lihtsalt natukene rahu andma,» rääkis järgmisel hooajal Prantsusmaal Paris Volley meeskonnas mängiv Kreek.

Viimased nädalad on koondis tegelenud füüsilise põhja ladumisega. «Oleme kõvasti jooksnud ja rahmeldanud,» selgitas Kreek. «Kahjuks sellel nädalal pole ise saanud täiega kaasa teha.»

Keele sõnul alustatakse pallitreeningutega juuli keskpaigas. «Treeningmängudega alustame augustis,» rääkis ta. «26.-28. augustil toimub Tallinnas tähtis turniir, kus meie vastasteks on Soome, Läti ja Türgi koondised.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles