Itaalia kangelane Balotelli: oli mu elu parim päev

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Balotelli
Mario Balotelli Foto: SCANPIX

Eile õhtul Saksamaa võrku kaks väravat löönud ja Itaalia jalgpallikoondise EMi finaali aidanud Mario Balotelli tunnistas pärast mängu, et tegemist oli tema elu ühe ilusama hetkega.

«Tegime suurepärase mängu, kuid lõpus vajusime pisut ära. Seda oleks saanud vältida, aga selline on elu. Kõige tähtsam on tulemus ja võit. Esimene värav tuli Antonio [Cassano] suurepärasest tsenderdusest ja teine Riccardo [Montolivo] suurepärasest söödust ning lihtsalt lõin ja pall läks väravasse! Olen alati olnud agressiivne, olen alati ihanud väravaid lüüa, kuid võib-olla jäi mul seni lihtsalt õnnest puudu,» rääkis Balotelli uefa.comi vahendusel.

Finaalivastase Hispaaniaga kohtus Itaalia juba alagrupis ja seal mängiti 1:1 viiki. Balotelli sõnul ei tasu hispaanlasi ja nende pidevat pallivaldamist karta. «Oleme nende vastu juba suutnud värava lüüa ja oleme sama tugevad, kui mitte tugevamadki. Poolfinaal oli üks mu elu paremaid õhtuid, ent loodetavasti on finaalipäev veel parem. Hispaania tegutseb Saksamaaga võrreldes teistsuguses stiilis, kuid me teame oma tugevaid külgi ja võime ükskõik kelle vastu mängida,» kinnitas ründaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles