Video: ärritunud Nadal müksas pooltevahetusel vastast

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafael Nadal (vasakul) ja Lukas Rosol pärast mängu lõppu.
Rafael Nadal (vasakul) ja Lukas Rosol pärast mängu lõppu. Foto: SCANPIX

Meeste tennise endine maailma esireket, praegu edetabelis 2. kohal paiknev Rafael Nadal on tavaliselt nii platsil kui platsiväliselt džentelmen, kuid eile näitas ta, et ka temal võib olla halvemaid päevi.

Nadal pidi Wimbledoni suure slämmi turniiril eile hilisõhtul üllatuslikult 2. ringis tunnistama maailma edetabelis 100. real paikneva tšehhi Lukas Rosoli 6:7 (11), 6:4, 6:4, 2:6, 6:4 paremust.

Kolmanda seti alguses oli Nadal võrdlemisi ärritunud, nimelt ei meeldinud talle see, kuidas Rosol tema servi oodates hüples ning Nadal rääkis sellest ka pukikohtunikuga, paludes tal Rosolile märkus teha, kuid kohtunik ei näinud Rosoli käitumises probleemi.

Rosolil õnnestus juba kolmandas geimis Nadali serv murda ning tema 3:2 eduseisul oma pingi poole suundudes müksas Nadal teda kergelt õlaga.

Arvestades, et tavaliselt jääb Nadal võrgu juurde seisma ja laseb vastase mööda, jääb vägisi mulje, et eilne kerge mükse oli tahtlik.

Nadal juhtunut kommenteerida ei soovinud, küll aga rääkis sellest Rosol. «Olin üllatunud, et ta Wimbledoni peaväljakul niimoodi käitus,» tunnistas Rosol, kes, nähes Nadali tulemas, jäi ise võrgu juurde seisma, et hispaanlane läbi lasta. «See on vale käitumine, ma ei osanud seda oodata. Aga see oli tema valik, et ta niimoodi tegi. Arvasin, et ta tahab esimesena minna ja jäin seisma, aga ta hakkas veel kiiremini kõndima. Jäin seisma, et ta mulle otsa ei kõnniks, aga ta müksas mind. Pärast ta vabandas kolm korda.»

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles