Federer tuli Wimbledonis üliraskest seisust auga välja

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roger Federer oli Julian Benneteau'ga püstihädas, kuid võitis siiski viies setis.
Roger Federer oli Julian Benneteau'ga püstihädas, kuid võitis siiski viies setis. Foto: SCANPIX

Wimbledoni tenniseturniiril oli raskes seisus turniiri kuuekordne võitja Roger Federer, kes tuli Julien Benneteau vastu kahesetilisest kaotusseisust siiski välja ja võitis viies setis.

Federer kaotas avaseti ja siis kiires lõppmängus teisegi, kuid võitis kolmanda. Neljas sett läks samuti kiiresse lõppmängu, mis oli ülimalt tasavägine, kuid Federer suutis siiski seal oma paremuse 8:6 maksma panna. Viiendas setis oli Benneteau vaim juba murtud ja Federeri võidunumbrid olid lõpuks 4:6, 6:7(3), 6:2, 7:6(6), 6:1.

Neljandas ringis kohtub Federer belglase Xavier Malisse'iga, kes alistas samuti viies setis Fernando Verdasco 1:6, 7:6(5), 6:1, 4:6, 6:3.

Neljandasse ringi jõudsid tabeli ülemises pooles veel Deniss Istomin ja Mihhail Južnõi, Richard Gasquet ja Florian Mayer ning Viktor Troicki ja Novak Djokovic. Maailma esireket Djokovic kaotas Radek Stepanekile küll avaseti 4:6, ent võitis kolm järgmist 6:2, 6:2, 6:2.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles