Embrich sai MK-etapil teise koha, Kuusk oli kolmas

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Irina Embrich
Irina Embrich Foto: Liis Treimann

Saksamaal, Leipzigis peetud naiste epeevehklemise MK-etapil jõusid koguni kolm Eesti naist kaheksa parema hulka.

Irina Embrich saavutas teise koha. Finaalis pidi ta tunnistama prantslanna Josep Jacques Andre Coquini 15:12 paremust. Suurepärase võistluse tegi ka Kristina Kuusk, kes sai kolmanda koha, kaotades poolfinaalis Embrichile 12:15. Erika Kirpu oli kokkuvõttes 8.

Põhiturniiri avaringis alistas Embrich 15:7 poolatari Renata Knapiku, seejärel sama tulemusega hiinlanna Xiaojuan Luo, kaheksandikfinaalis käis Embrichi jõud üle USA esindajast Lindsay Campbellist 15:12 ja veerandfinaalis alistas ta Anqi Xu torgetega 15:9.

Kuusk alistas 64 parema hulgas sakslanna Alexandra Ndolo 15:9, seejärel poolatari Magdalena Piekarska 15:11, kaheksandikfinaalis kahekordse olümpiavõitja prantslanna Laura Flessel-Colovici 15:11 ja teel poolfinaali tugeva hiinlanna Li Na 15:13.

Kirpu oli avaringis torgetega 15:13 parem sakslannast Ricarda Multererist, teel veerandfinaali alistus Kirpule tulemusega 15:13 järjest kaks ameeriklannat: 32 parema hulgas Courtney Hurley ja seejärel Kelly Hurley. Veerandfinaalis pidi Kirpu tunnistama rumeenlanna Loredana Dinu 15:13 paremust. 

Julia Beljajeva kaotas põhiturniiri avaringis torgetega 12:15 ukrainlanna Jana Šemjakinale ja oli kokkuvõttes 57. Julia Zuikova piirdus eelringidega. Kokku osales võistlusel 125 naisvehklejat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles