Marchisio: finaalis näete, kuidas Hispaaniat alistada

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Claudio Marchisio
Claudio Marchisio Foto: SCANPIX

Täna õhtul toimub jalgpalli EMi mängude mäng – finaal. Turniiri saatust otsustavas mängus lähevad vastamisi Itaalia ja Hispaania rahvusmeeskonnad. Itaalia keskväljamängija Claudio Marchisio ütleb, et teab, kuidas valitsevad maailma- ja Euroopa meistrid võita.

«Hispaania on väga tugev meeskond, aga oleme nendega juba mänginud ja teame, kuidas neid võita. Ma ei ütle kuidas, aga te näete seda väljakul,» sõnas Marchisio portaalile Goal.com.

«Keegi ei oodanud, et mängime nii, nagu mänginud oleme. Meid kritiseeriti enne turniiri Venemaale kaotamise järel ja isegi veel pärast Horvaatiaga viigistamist, kuid oleme turniiriga suutnud kriitika kiituseks pöörata,» jätkas Marchisio

Marchisio kiitis ka meeskonna sisekliimat ning mainis, et Domenico Criscito vahistamine enne turniiri ei mõjunud hästi, kuid sellest on üle saadud.

Mäletatavasti raputas ka enne 2006. aasta Itaalia triumfi MMil nende jalgpalli suur skandaal.

See, kas ajalugu kordub, selgub juba täna õhtul kell 21:45.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles