Buffon: meie edu on natukene üllatav

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gianluigi Buffon
Gianluigi Buffon Foto: SCANPIX

Enne jalgpalli EMi otsustavat mängu andis Itaalia meeskonna kapten Gianluigi Buffon Euroopa Jalgpalliliidu (UEFA) koduleheküljele intervjuu, kus rääkis turniirieelsetest ootustest, meeskonnakaaslastest ja muust.

«Oleme väga rahul, kuna meie edu on mõneti ootamatu. Enne turniiri oli meil palju mänguväliseid probleeme. Turniiks valmistumisel peetud sõprusmängud läksid halvasti ning kartsime natukene enne turniiri algust,» tunnistas Buffon UEFA veebilehe vahendusel.

Küsimuse peale, kuidas tänane mäng erineb alagrupifaasis peetud mängust vastas Buffon: «Ma ei tea, kas see mäng erinebki millegi poolest, võib tulla üsna sarnane mäng.»

«Ütleme nii, et kui turniiril on üks meeskond, keda ma oleks tahtud vältida, on see just Hispaania. Nad on kõige tugevam meeskond ja on paratamatu, et kui tahtsime finaali jõuda, pidime kohtuma just nendega,» tunnustas Buffon vastaseid.

Oma skandaalset meeskonnakaaslast Mario Balotellit iseloomustas ta kui instinktiivselt käituvat ja originaalset isiksust. Buffon ütles, et osad rumalused võiks tema nooruse arvele kirjutada. Siiski usub väravaht, et Balotellil on olemas kõik, et saada suureks jalgpalluriks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles