Aigar Leok jätkab enduuro MM-sarjas neljandal kohal

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aigar Leok.
Aigar Leok. Foto: Martin Mand

Pühapäeval sõideti enduuro MM-sarja Itaalia etapi teine võistluspäev. Aigar Leok saavutas neljanda koha.

Leok (TM) alustas päeva hästi, saades E3 klassis häid kohti. Päeva lõpuks teenis eestlane Itaalia etapi teiselt päevalt neljanda koha punktid. Päeva parim E3 klassis oli Christophe Nambotin (KTM), teine Joakim Ljunggren (Husaberg) ja kolmas David Knight (KTM). Leok kaotas võitjale 1.25,1 ja kolmandale kohale 1.08,6. 

«Päev algas hästi, kuid kokkuvõttes siiski esikolmiku tempole täna sõna sekka ei öelnud. Olud olid raskemad kui eile, ise suuri vigu ei teinud ja püsisin neljandal kohal,» rääkis Aigar Leok, kes sellel nädalavahetusel sõidab kaasa Itaalia meistrivõistluste etapi enduuros ja kolmapäeval, 11. juulil stardib vanaisa Väino Leoki rändkarikale sõidetaval Sõmerpalu motokrossil.

E3 klassis on sarja liider endiselt Nambotin (197 p), teine on Knight (143 p) ja kolmas Ljunggren (142 p). Leok on neljandal kohal (133 p).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles