Andre Villas-Boas saab Londonis uue võimaluse?

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andre Villas-Boas
Andre Villas-Boas Foto: SCANPIX

Märtsis Londoni Chelsea jalgpalliklubi peatreenerikohalt vallandatud portugallane võib üle võtta teise Londonis baseeruva Inglismaa kõrgliiga klubi Tottenham Hotspursi treeneritooli.

Jalgpalliportaali Goal.com andmetel pidanuks Tottenham teatama juba eile lepingu sõlmimisest Villas-Boasiga.

Väidetavalt oli Villas-Boas algselt Tottenhami teiseks valikuks Laurent Blanci järel, kuid tema visioon klubi tulevikust avaldas klubi juhtkonnale muljet ning nii tõusis 34-aastane portugallane favoriidiks treenerikohale.

Kui Blanc oli juuni lõpuni seotud Prantsusmaa koondise juhendamisega, oleks nüüd võimalik ka tema palkamine, kuna 46-aastane treener otsustas, et ei soovi Prantsusmaa alaliiduga lepingut pikendada.

Goal.com-i andmetel on paigas juba seegi, et Villas-Boasi esimeseks täienduseks saab olema 22-aastane islandlane Gylfi Sigurdson, kes pälvis eelmisel hooajal oma etteastete eest Swansea ridades ohtralt kiitust.

Ajalehe Daily Mail andmetel peaks Tottenham Villas-Boasi treeneriksasumist kinnitama täna. Daily Mail-i andmetel sõlmitakse endise Chelsea ja Porto treeneriga kolme aasta pikkune leping.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles