F1 sõitja sai testsõidul toimunud avariis eluohtlikke vigastusi

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria De Villota
Maria De Villota Foto: SCANPIX

Marussia vormel-1 meeskond teatas, et nende testisõitja Maria de Villota tegi testsõidul avarii ning viidi haiglasse.

Hispaanlane Maria De Villota tegi täna Duxordi lennuväljal oma esimest testsõitu Marussia võistkonna F1 autoga ning sõitis otsa vormeli transportimiseks kasutatud veokile, vahendab BBC.

Pealtnägija ütluste kohaselt oli piloot juba testi lõpetanud ja hoo maha võtnud kui ta järsku uuesti kiirendas ning veoautole tagant otsa sõitis.

Marussia ametlikus teadaandes kirjutatakse: «Täna, kohaliku aja järgi kell 09:15 tegi Marussia võistkonna testisõitja Maria De Villota avarii Duxfordi lennuväljal, kus ta tegi oma esimest testi F1 autoga. Õnnetus juhtus testi algfaasis ning kokkupõrge toimus vormeli ja meeskonna transpordiveoki vahel. De Villota on viidud haiglasse ning kui saame infot tema seisundi kohta, avaldame uue teadaande.»

Ida-Inglismaa piirkonna kiirabi esindaja Gary Sanderson ütles BBC-le: «Naispiloot sai õnnetuses eluohtlikke vigastusi ning peale esmaabi andmist on ta toimetatud edasiseks raviks Addenbrooke haiglasse.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles