Ametlik: Andre Villas-Boas on Tottenhami peatreener

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andre Villas-Boas
Andre Villas-Boas Foto: SCANPIX

Tottenham Hotspur teatas oma ametliku Twitteri konto kaudu, et uueks peatreeneriks on määratud 34-aastane portugallane Andre Villas-Boas.

Tottenham vallandas juuni keskel ootamatult senise peatreeneri Harry Redknappi ning seni oli spekuleeritud peamiselt kolme asendaja osas. Lisaks Chelseast vallandatud Villas-Boasile nähti võimaliku uue treenerina veel Evertoni peatreener David Moyesit ning värskelt Prantsusmaa koondise lootsi ametikoha maha pannud Laurent Blanc.

Goal.com-i andmetel oli algselt favoriit Blanc, kuid Villas-Boas avaldas klubijuhtidele muljet oma nägemusega klubi tulevikust. Klubi sõlmis Villas-Boasega kolme aasta pikkuse lepingu.

«Tottenham Hotspur on suur klubi pikkade traditsioonide ning suurepäraste toetajatega nii Suurbritannias kui ka ülemaailmselt. Olen õnnelik, et sain sellise klubi peatreeneriks,» vahendab värske peatreeneri sõnu Daily Mail.

«Minujaoks on see üks huvitavamaid treenerikohti Premie League'is. Olen rääkinud klubi juhtkonnaga ning jagan nende nägemust klubi tulevikust. Sellise meeskonnaga tahaksid kõik treenerid koostööd teha, ning usun, et suudame olla tulevastel hooegadel edukad,» jätkas Villas-Boas.

Sellise arenguga on rahul ka Tottenhami klubi juhatuse esimees Daniel Levy: «Olen õnnelik, et Andre (Villas-Boas - toim) on meie uus peatreener.»

 

«Tal on suurepärane maine ja mängu mõistmise oskus. Ta suudab kokku panna meeskonna, kelle mängupilt on atraktiivne ja ründav,» kiitis Levy uut juhendajat.

Enne lühikest perioodi Chelseas oli Villas-Boas FC Porto peatreener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles