Wimbledonis pidid reketid pakkima Del Potro, Cilic ja Fish

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juan Martin del Potro
Juan Martin del Potro Foto: SCANPIX

Täna jõuti Wimbledoni tenniseturniiri meesüksikmängus nii kaugele, et selgusid veerandfinalistid. Neljanda ringiga sai turniir läbi Juan Martin Del Potro, Marin Cilici ja Mardy Fishi jaoks.

Üheksanda asetusega Del Potro alistus seitsmenda asetusega David Ferrerile numbritega 3:6, 2:6, 3:6. Veerandfinaalis on Ferreri vastaseks brittide lootus Andy Murray. Neljanda asetusega Murray lülitas konkurentsist 16. asetusega Marin Cilici kolmes setis numbritega 7:5, 6:2, 6:3.

Viienda asetusega Jo-Wilfried Tsonga alistas kümnendana asetatud Mardy Fishi neljas setis 4:6, 7:6(7:4), 6:4, 6:4. Tsonga vastaseks veerandfinaalis tuleb Philipp Kohlschreiber, kes alistas oma neljanda ringi kohtumises Brian Bakeri.

Tabeli esimese poole veerandfinaalides lähevad vastamisi Roger Federer ja Mihhail Južnõi ning Novak Djokovic ja Florian Mayer. Kui Feder ja Djokovic oma veerandfinaalid võidavad, kohtuvad turniiri esimese ja kolmanda asetusega mängijad poolfinaalis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles