Šarapova alistanud Lisicki teekond lõppes veerandfinaalis

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sabine Lisicki (vasakul) õnnitlemas poolfinaali jõudnud Kerberit
Sabine Lisicki (vasakul) õnnitlemas poolfinaali jõudnud Kerberit Foto: SCANPIX

Wimbledoni tenniseturniiri naisüksikmängu neljandas ringis maailma esireketi Maria Šarapova alistanud sakslanna Sabine Lisicki alistus veerandfinaalis Angelique Kerberile ja langes turniirilt välja.

Tänast võistluspäeva Wimbledonis segas vihmasadu ning nii jäi osa täna kavas olnud mängudest pidamata. Naisüksikmängus jõuti aga kõik poolfinalistid siiski välja selgitada.

Elu parimat Wimbledoni turniiri teeb 24-aastane sakslanna Angelique Kerber, kes seni pole muruväljakutel nii kaugele jõudnud. Tema seniseks parimaks tulemuseks on olnud kolmandasse ringi pääsemine.

Kerber (WTA 8.) alistas veerandfinaalis endast WTA tabelis seitse kohta madalamal asuva Lisicki tasavägises mängus 3:6, 7:6(7), 7:5 ning jõudis nelja parima hulka.

Kerberi poolfinaalivastane on Agnieszka Radwanska (WTA 3.), kes alistas 7:5, 4:6, 7:5 Maria Kirilenko (WTA 19.). Serena Williamsi poolfinaalivastane on aga Viktoria Azarenka (WTA 2.), kes sai 6:3, 7:6(4) jagu Tamira Paszekist (WTA 37.).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles