Video: eestlastele maksid kätte eksimused

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Portugali koondise mängijad Eesti vastu löödud väravat tähistamas.
Portugali koondise mängijad Eesti vastu löödud väravat tähistamas. Foto: Laura Oks

Eesti U19 jalgpallikoondise peatreener Arno Pijpers tunnistas pärast Portugali käest saadud 0:3 kaotust, et lõpptulemuse juures said otsustavaks eestlaste eksimused.

«Tugeva vastasega mängides jäädakse vigu tehes kaotusseisu ja nii juhtus ka meiega. Tippjalgpallis ei tohi vigu teha. See oli õppetund meie mängijatele,» sõnas Pijpers. «Samas teisel poolajal õnnestus ka meil luua mõned võimalused.»

Hinnates Eesti alagrupikaaslasi, siis leidis eestlaste juhendaja, et midagi lihtsat ei ole meid ees ootamas ka kahes järgmises matšis.

«Hispaania ja Portugal on minu jaoks selle turniiri favoriidid,» kiitis Pijpers. «Kreekal on samuti väga hea meeskond. Meie jaoks on raske mängida lühikese aja jooksul kolm kohtumist ning meil kulub selleks palju energiat.»

Veel tunnistas Pijpers, et paljude mängijate jaoks oli uus asi mängida suurearvulise publikuhulga ees (Lilleküla staadionil oli 6671 pealtvaatajat). Pressikonverentsil mainis ta ka oma Portugali ametivennale juhtumit, kus Eesti A-koondis mängis vanal Lissaboni Benfica staadionil umbes 80 000 pealtvaataja ees ning toona oli see samuti paljudele meie mängijatele uudne olukord.

Vaata, mida Arno Pijpers veel pressikonverentsil rääkis:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles