Tottenham hankis endale konkurentide nina alt Islandi imemehe

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gylfi Sigurdsson tõmbab järgmisel hooajal selga Tottenhami särgi.
Gylfi Sigurdsson tõmbab järgmisel hooajal selga Tottenhami särgi. Foto: SCANPIX

Kui eile sai selgeks, et Tottenhami uueks peatreeneriks saab portugallane Andre Villas-Boas, siis täna palgati uue juhendaja hoole all ka esimene uus mängija. Tottenham soetas endale Hoffenheimist 8,75 miljoni euro eest islandlase Gylfi Sigurdssoni.

22-aastane Sigurdsson veetis lõppenud hooaja teise poole laenulepingu alusel Swansea City’s ning suutis Inglismaa kõrgliigas jätta endast suurepärase mulje. Premier League’s käis ta väljakul 18 korda ja ründav poolkaitsja lõi selle ajaga seitse väravat ja andis kaaslastele neli resultatiivset söötu. Märtsis valiti ta koguni liiga parimaks mängijaks.

Swansea soovis seejärel meest püsivalt endale osta ning lepingu sõlmimisele oldi väga lähedal, kuid peatreeneri Brendan Rodgersi liitumine Liverpooliga tõmbas üleminekule kriipsu peale. Seejärel seostati teda ka Liverpooliga, kuid nüüd on islandlane löönud käed Tottenhamiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles