Eesti rannajalgpallurid lõpetasid valikturniiri võiduga Tšehhi üle

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mait Anton Eesti koondise särgis kohtumises Tšehhi vastu.
Mait Anton Eesti koondise särgis kohtumises Tšehhi vastu. Foto: www.rannajalgpall.ee

Eesti rannajalgpallikoondis võitis Moskvas viimases maailmameistrivõistluste kvalifikatsiooniturniiri mängus 3:2 Tšehhi koondist.

Eesti asus mängu juhtima Mait Antoni ja Indrek Siska väravatest 2:0 ja domineeris mängu Tšehhi vastu. Siiski suutis Tšehhi veel viigistada, kuid Eesti surve kandis vilja ja ilusa kombinatsiooni lõpetuseks lõi Aleksander Saharov käärlöögi tšehhide väravavõrku ja mäng oli võidetud tulemusega 3:2, kirjutab rannajalgpall.ee.

Eesti koondis mängis võidumängus järgmise koosseisuga: Markus Lukk, Andreas Aniko, Indrek Siska, Rando Rand, Aleksander Saharov, Mait Anton, Priit Mäeorg, Taavi Tammo, Aivar Sosi ja teise väravavahina Vaiko Tammeväli. Mängu jälgisid tribüünilt kahes eelmises kohtumises head mängu näidanud Aleksei Galkin ja Ingemar Teever.

Eesti rannajalgpallikoondisel oli Moskvas turniiril läbiaegade tugevaim alagrupp, kus olid EuroLiiga finalist Rumeenia, 2005 aasta maailmameister Prantsusmaa ning hetkel heas hoos olev Tšehhi meeskond. Kahjuks pidi Eesti leppima alagrupis viimase kohaga. Eesti alagrupist pääsesid edasi playoffi Tšehhi ja Prantsusmaa.
 

Tulemused:

Eesti - Rumeenia 3:5
Eesti - Prantsusmaa 3:4
Eesti - Tšehhi 3:2

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles