Päevaga kaks paarismängu võitnud Kontaveit jõudis veerandfinaali

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit
Anett Kontaveit Foto: Toomas Huik

Wimbledoni noorte tenniseturniiril jõudis Anett Kontaveit ühe päevaga paarismängus teise ja seejärel ka kolmandasse ringi.

Koos Hollandi paarilise Indy De Vroomega võideti kõigepealt avaringis 6:4, 3:6, 10:8 Rootsi paari Ellen Allgurin/Rebecca Peterson. Seejuures mängiti täna vaid 10 punktini peetavast kiirest lõppmängust koosnev otsustav sett, sest eile lõpetati mäng tingimuste tõttu pärast teist setti.

Viienda asetusega Eesti-Hollandi paari järgmiseks vastaseks olid Ioana Loredana Rosca Rumeeniast ja Barbora Krejcikova Tšehhist. Hoolimata avasetis 0:5 kaotusseisu jäämisest ja seti kaotamisest numbritega 1:6 võitisd Kontaveit ja De Vroome teise seti 6:2 ning otsustava kiire lõppmängu 10:4.

Veerandfinaalis kohtuvad Kontaveit ja De Vroome teise asetusega Venemaa-Ukraina paariga Darja Gavrilova-Elina Svitolina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles