Johnson: Bolt suudab 100 m joosta ajaga 9,4

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usain Bolt
Usain Bolt Foto: SCANPIX

Legendaarne sprinter Michael Johnson arvab, et praegune sprindimaailma valitseja Usain Bolt võib 100 m jooksu maailmarekordit veel tublisti parandada.

«Kui Bolt tõesti keskenduks oma tehnika parandamisele, suudaks ta tõenäoliselt (100 m – toim) joosta 9,4 sekundiga. Selle saavutamiseks peab ta tegema meeletult trenni ja muutma oma jooksustiili,» ütles 400 meetri maailmarekordimees Johnson Reutersile antud intervjuus.

«Arvan, et ta teeb mis tahab. Kui ta tuleb tippvormis olevana starti ning võistleb teiste tippvormis olevate sprinterite vastu, võidab ta alati. Ta on lihtsalt nii hea,» kiidab kaheksakordne maailmameister jamaicalast.

Samas kiitis Johnson Bolti kaasmaalast Yohan Blake’i, kes suutis oma konkurendi kodustel katsevõistlustel alistada nii 100 kui ka 200 m jooksus. Johnsoni sõnul näitasid need võistlused, et Blake võib Bolti võita, kui viimane ei ole oma teravaimas vormis.

«Boltil on vääriline vastane ja ta peab Londoni olüpial olema tippvormis, et oma võite kaitsta,» hoiatas Johnson 100 ja 200 m valitsevat olümpiavõitjat.

Johnsoni ütluste valguses võib täna saabunud uudis, et Bolt jääb kerge vigastuse tõttu Monaco Teemantliiga etapist eemale fännid kergelt murelikuks teha. Samas ei saa välistada, et võistlusest loobumine on Bolti poolt sepitsetud taktikaline käik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles