Räikkönen tunnistab: olen vigu teinud

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen.
Kimi Räikkönen. Foto: SCANPIX

Lotuse vormel-1 piloot Kimi Räikkönen tunnistas, et selle hooaja kehvades tulemustes lasub süü ka temal. Kui võistlustel on Räikkönen korduvalt päris häid kohti saanud, siis kvalifikatsioonis on tal pidevalt probleeme.

«Kvalifikatsioonis olen tihti põrunud, sest pole suutnud autost kõike välja pigistada,» rääkis soomlane ajalehele Autosport. «Meil on olnud võimalusi kõrgemaid stardikohti saada, ent olen ka ise vigu teinud.»

«Viimasel etapil Euroopa GP-l tegin ise hea sõidu ja meeskond suurepärase töö. Muidugi on kahju, et ei suutnud esikohta võtta, sest tahan olla esimene, mitte teine. Ent maailm sellest otsa ei saa ja jätkame tööd,» lisas Räikkönen.

Palju on räägitud ka sellest, et kogenud soomlane on sel hooajal selgelt noore meeskonnakaaslase Romain Grosjeani varju jäänud. «Võtan iga võistlust eraldi ja ei muretse liigselt, hooaja lõpuni on veel pikk tee minna.»

Järgmine vormel-1 etapp toimub sel nädalavahetusel Suurbritannias SIlverstone´i ringrajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles