Ray Allen liitub Miami Heatiga

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ray Allen
Ray Allen Foto: SCANPIX

Tänavu korvpalliliigas NBA meistriks kroonitud Miami Heat on uue hooaja eel juba meeskonda täiendamas ning kolmeks hooajaks löödi käed seni Boston Celticsi ridadesse kuulunud Ray Alleniga.

Viimased viis hooaega Bostonis veetnud 36-aastane Allen kohtus Heati esindajatega neljapäeval ning reedeks oli tema otsus juba tehtud, kirjutab USA Today.

Ka Celtics oli Alleni jätkamisest huvitatud ja nad tegidki tagamängijale rahaliselt parema pakkumise, kuid Allen valis siiski Heati kutsele. Celtics pakkus Allenile kahe aasta pikkust kontrahti, mis oleks talle sisse toonud 12 miljonit dollarit ning Heati pakkumine oli kolm aastat ja 9,3 miljonit dollarit.

2008. aastal Bostoniga NBA meistriks kroonitud Allen on varasemalt esindanud veel Milwaukee Bucksi ja Seattle SuperSonicsi meeskondi. Lisaks on ta kümme korda valitud NBA Tähtede Mängule.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles