Kaarel Nurmsalu hakkab treenima ja võistlema koos Soome koondisega

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaarel Nurmsalu
Kaarel Nurmsalu Foto: Nordic Focus

Soome suusahüppekoondise liikmeks saanud Kaarel Nurmsalu kannab küll edasi Eesti vormi, ent põhjanaabrid treenivad teda, hooldavad suuski, hoolitsevad reisimise eest ning pakuvad laagrites ja võistlustel peavarju ja kõhutäidet, kirjutab Õhtuleht.

«Olin esmalt skeptiline, kuid nüüd arvan, et Soome koondisega ühinemine on parim variant,» tõdes käelõikusest taastuv Nurmsalu. «Näis, kas mulle kõiki saladusi paljastatakse ja suuskadele parimat määret alla pannakse – viimasena võetakse mu suusad hooldusse niikuinii – kuid paremat lahendust niikuinii pole.»

Nurmsalu sõnul on tegu win-win olukorraga: «Soomlased saavad raha ja loodetavasti minu näol korraliku konkurendi – mõnel läinud talve MK-etapil suutis vaid üks Soome koondislane mind edestada. Mina saan elu parimad tingimused treenimiseks ja võistlemiseks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles