Eesti meister FC Flora korraldab koos Sunderlandiga jalgpallilaagri

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Treeninglaagris silma paistnud poistel ja tüdrukutel on võimalik pääseda Mart Poomi endisesse koduklubisse katsetele.
Treeninglaagris silma paistnud poistel ja tüdrukutel on võimalik pääseda Mart Poomi endisesse koduklubisse katsetele. Foto: Toomas Huik

Jalgpalliklubi FC Flora ja Inglismaa Premier League`i klubi Sunderland AFC korraldavad 27. augustist kuni 1. septembrini Lilleküla staadioni treeningväljakutel noorte jalgpallilaagri, millest saavad osa võtta nii poisid kui ka tüdrukud.

Treeninguid viivad läbi kolm Sunderlandi akadeemia treenerit, keda abistavad FC Flora noortetreenerid ja endine Sunderlandi väravavaht Mart Poom. Laagris silmapaistnud noortel on võimalus pääseda testimisele Sunderlandi akadeemiasse.

Noortelaager on jaotatud vanusegruppide järgi kolmeks kahepäevaseks tsükliks. Kõik laagris osalevad lapsed saavad kaasa lüüa neljal vähemalt 90-minutilisel treeningul, mis toimuvad Lilleküla staadioni muruväljakutel.

Täpsemat infot laagri kohta on võimalik lugeda FC Flora kodulehelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles