Eesti tennisistid asuvad kodusel turniiril jahtima hinnalisi ATP punkte

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Ivanov.
Vladimir Ivanov. Foto: Viktor Burkivski

Järgmisel nädalal algab Tallinnas Tondil Tere Tennisekeskuses rahvusvaheline meeste ITF-sarja 15 000 dollari suuruse auhinnafondiga tenniseturniir, kus kodupubliku suurim lootus on värske Eesti meister Vladimir Ivanov.

Võistluste direktori Margus Uba sõnul on neljandat aastat toimuval Tallinna ITFi turniiril ka sel aastal põhjust omadele pöialt hoida. «Turniiri kolmekordne tšempion Jürgen Zopp (ATP 84.) sel aastal kahjuks kaasa ei tee, tema tase on ITFi turniiri jaoks juba liiga hea. Kuid meie lootused on turniiri eel sellegipoolest kõrged,» hindas Uba. «Alles eile oma esimese üksikmängu Eesti meistritiitli napsanud Vladimir Ivanov (ATP 501.) peaks turniiril saama kolmanda asetuse, põhilootused on mõistagi temal. Aga sel korral ootaks kodupubliku toel ka noormängijate esiletõusu. Marek Marksoolt, Markus Kernerilt ja teisteltki ootaks nende karjääri esimesi ATP edetabelipunkte.»

Kvalifikatsiooniturniir mängitakse 14.-15. juulil, põhiturniir toimub 16.-21. juulil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles