Fury: suudan Vladimir Klitško alistada

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Klitško oma meistrivöödega
Vladimir Klitško oma meistrivöödega Foto: SCANPIX

Nädalavahetusel Šveitsi pealinnas Bernis oma WBA, IBFi, WBO ja IBO tiitleid tiitleid kaitsnud Vladimir Klitško ütles intervjuus, et tema järgmine vastane võib olla 23-aastane Tyson Fury. Sellest kuuldes vastas Fury, et suudaks selles matšis Klitško alistada.

Senise karjääri jooksul kaotuseta püsinud 206 sentimeetri pikkune britt Fury poksis samuti lõppenud nädalavahetusel. Ta alistas Vinny Maddalone ja sai enda valdusesse WBO kontinentidevahelise tiitli.

«Arvan, et kohtume poksiringis väga varsti, see võib juhtuda järgmise 12 kuu jooksul,» vahendab Vladimir Klitško sõnu BBC.

«Tema esitused lähevad aina paremaks. Ma ei usu, et võiksime kohtuda sellel aastal, tõenäoliselt võib see juhtuda 2013. aastal»

Fury omakorda arvas, et suudaks selles kohtumises 36-aastase ukrainlase alistada: «Arvan, et suudan teda võita. Ta pole ühegi minusuguse vastasega poksinud.»

«Olen ambtisioonikas, kiire ja noor. Teist minusugust pole, olen unikaalne,» sõnas Fury enesekindlalt.

Fury on senise karjääri jooksul pidanud 19 kohtumist ning need kõik võitnud. Tema võitudest 14 on tulnud nokaudiga. Klitško senine seeria on 61 matši, 58 võitu ning 51 võitu nokaudiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles