Taaramäe vahistatud tiimikaaslasest: kogu s*tt tuleb pinnale

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: Erakogu

Profirattur Rein Taaramäe, kelle meeskonnakaaslane Remy di Gregorio Tour de France’il täna dopinguainete transportimise kahtlustusega vahi alla võeti, lausub oma blogis mänguportaalis paf.com, et juhtunu tuli kogu meeskonnale suure šokina.

«Kell 11 läksime trenni. Trennis tuli mõte, et huvitav, kus Remy on. Ei saanud arugi, et ta kuhugi kadunud oleks. Ei osanud midagi arvata ka (ehk sõidab üksi täna),» kirjeldab Taaramäe hommikut. «Tulime hotelli, mina reguleerisin veel ratas number kahte ja siis vedasin end oma tuppa.

Spordidirektor Stephane Auge oli ukse taga ja lausus: «Koosolek! Meil on Di Gregiga suured probleemid.» Judinad käisid läbi. Arvasin esialgu, et äkki tabas teda mingi tõsine terviserike ja ta on haiglas või sootuks kutu (usaldus oma tiimi meeste vastu on kogu aeg vettpidav olnud ja ei tekkinud mõtetki, et mingi muu jamaga tegu). Hirm oli,» kirjutab Taaramäe.

«Koosolekul öeldi aga, et politsei viis ta ära, nii et keegi tiimist isegi ei näinud. Kõik olid sõnatud ja mõnel mehel voolasid pisaradki. Keegi ei oleks osanud seda oodata. Usaldus üksteise vastu on liialt suur olnud ja oleme kõik uued kiiresti omaks võtnud. Aga näed sa! Kogu s*tt tuleb pinnale. Ükskõik, millal, aga tuleb,» märgib eestlane.

Ehkki Di Gregorio pidanuks tänavusel tuuril olema mägedes üks Taaramäe peamisi abilisi, ei lase eestlane veel pead norgu. «Eks ma loodan, et meeskond sõidab tuuri edasi ja me sekkume ka kõrgesse mängu, kogu selle jama kiuste! Aitäh kõigile toetajatele, kes raskel ajal loodavad, usuvad ja tahavad aidata,» lõpetab ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles