Ronaldinho jääb rumaluse tõttu miljonist dollarist ilma

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronaldinho Atletico Mineiro pressikonverentsil
Ronaldinho Atletico Mineiro pressikonverentsil Foto: SCANPIX

Endine maailma parim jalgpallur Ronaldinho jääb ilma miljonist dollarist sponsorrahast, kuna osales pressikonvenetsil, kus olid laual Pepsi purgid.

Pepsi ja Coca on vihased konkurendid ning seetõttu otsustas Coca-Cola Company enneaegselt lõpetada koostöö lepingut rikkunud Ronaldinhoga. Sponsorleping karastusjooke tootva firmaga tõi jalgpallurile sisse 500 000 dollarit aastas ning kontraht kehtinuks 2014 aasta lõpuni, vahendab The Sun.

«Fakt, et ta esines avalikkuse ees koos Pepsi purkidega oli viimane piisk karikasse,» kommenteeris juhtumit Coca-Cola esindaja Marcelo Pontes.

Insident leidis aset pressikonverentsil, kus teatati, et Ronaldinho liitub Brasiilia klubiga Atletico Mineiro.

Lisaks eelmainitud juhtumile lahkus Ronaldinho oma endisest koduklubist Flamengo ning teda süüdistatakse ebaprofessionaalses suhtumises. Ronaldinhot on väidetavalt nähtud pidudel ja ööklubides ning sellised eluviisid on jätnud jälje ka tema mänguvormile.

Samas polnud vahejuhtum ainult Ronaldinho süü, sest Pepsi purgid polnud laual juhuslikult. Pepsi on Ronaldinho uue koduklubi sponsor.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles