Rein Pill võitis Leedus MK-etapi

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Pill Leedu etapil
Rein Pill Leedu etapil Foto: Külli Tedre

Rein Pill võitis nädalavahetusel Leedus Zagares toimunud ratsutamise Kesk-Euroopa liiga takistussõidu maailmakarika etapi tasemel CSI2*-W.

Maailmakarika arvestuses punkte andnud grand prix sõidus, kus takistuste kõrguseks oli kuni 160 sentimeetrit, asus starti 22 võistluspaari. Ainukese Eesti paarina läbis põhiparkuuri vigadeta kolmandana startinud Rein Pill hobusel Konstantinos KS. Võistluse lõpuks kogunes puhtaid sooritusi viis, kelle hulgas lisaks Pillile lätlased Kristaps Neretnieks ja Andis Varna, venelanna Olga Tšetšina ning koduväljakul võistelnud Benas Gutkauskas.

Esimesena startisid ümberhüpetel Tšetšina ja Aleqs, kes tegid puhta sõidu. Nende tulemuse sõitsid aga ligi kahe sekundiga üle Pill ja Konstantinos. Paremat aega keegi järgnevatest välja sõita ei suutnudki ning võit läks Eesti paarile. Teise kohaga lõpetasid Neretnieks ja Conte Bellini, kolmandana Tšetšina ja Aleqs. Kodus võistelnud Gutkauskas ja Lascar võtsid ümberhüpetel maha ühe takistuse ja lõpetasid neljandana. 

Eestlastest paremuselt teise tulemuse sai kirja Gunnar Klettenberg, kes saavutas hobusega Lance S nelja karistuspunktiga põhiparkuuris üheksanda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles