Chisora alistamine võib jääda Haye viimaseks matšiks

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Haye
David Haye Foto: SCANPIX

Laupäeva õhtul Upton Parki staadionil peetud poksimatšis Dereck Chisora alistanud David Haye tunnistas, et see võis olla tema viimane matš.

«Kui see oli minu viimane matš, olen selle üle uhke ja sellega rahul,» vahendab Haye sõnu BBC.

«Matš oli kõike väärt. Kui väljusin tunnelist 30 000 fänni ette, kes olid ostnud raskelt teenitud raha eest pileti, et minu tagasitulekut näha, oli mul uskumatult hea tunne,» jätkas oma vastase nokauteerinud Haye.

Haye sooviks järgmisena kohtuda Vitali Klitškoga ning novembris mainis britt, et läbirääkimised käivad, kuid ukrainlane valis oma vastaseks Chisora. Veebruaris toimunud Klitško ja Chisora vahelise matši järel tekkisidki Haye ja Chisora vahel pinged, mis viisid laupäeval toimunud matšini.

«Mulle meeldiks võimalus Vitali (Klitško) tiitlid enda valdusesse võtta. Kui ta ei taha minuga kakelda, siis ma mõistan teda – ma olen ohtlik vastane,» ütles 31-aastane poksija.

Klitško mänedžer Bernd Boente ütles, et Haye ja Klitško vaheline kohtumine on ebatõenäoline.

«Pärast Manuel Charriga poksimist keskendub Vitali (Klitško – toim) Ukrainas toimuvatele parlamendivalimistele, ta on sealse oppositsiooni juhtiv kuju,» sõnas Boente.

«Kui ta valitakse 28. oktoobril toimuvatel valimistel, siis ta lõpetab poksiga. Poliitika on tema jaoks prioriteet- edaspidi tahab ta võidelda demokraatia eest. Aga isegi kui nii läheb, võib ta olla huvitatud lahkumismatšist. Praegu ei tähenda Haye meie jaoks midagi ning Vitali (Klitško – toim) ei karda teda,» lisas mänedžer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles