Taaramäe: väsimus oli korralikult kontides

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe mullusel Tartu GP-l.
Rein Taaramäe mullusel Tartu GP-l. Foto: SCANPIX

Tour de France'i tänase etapi 124. kohaga lõpetanud Rein Taaramäe kurtis oma blogis väsimust, kuid nentis samas, et see ongi rattaspordi eripära.

«Lühike päev, mis oli talumatult pikk – 156 km. Tuuri jaoks kähkukas, kuid siiski 4 tundi ja start oli õudselt kiire,» kirjeldas Taaramäe tänast sõitu oma blogis mänguportaalis paf.com.

«Esimesed 60 km olid ülimalt kiired. Pundi ettegi ei jõudnud sõita, venisin kuskil 100. koha piiri peal ning lisaks polnud alguses põhimõtteliselt grammigi siledat, kogu aeg vaid poole- kuni kahekilomeetrised tõusud. Üldse distantsi peale oli neid tõuse 23. Seega mägede päev polnud, aga päris siledaks nüüd ka asja lugeda ei saanud. Tuuri katkestas täna tervelt 6 meest. Seda on päris palju sellise etapi kohta,» märkis Taaramäe.

«Endal oli enesetunne väga halb. Väsimus oli end korralikult kontidesse istutanud. Homme saab õnneks puhata. Pärast tundub nagu Pariis juba paistaks, kuid kaks päeva tõsist mägedes turnimist ja üks siledam üle 200-kilomeetrine päev ka… Uhh, kui pikk see tuur veel on!» heitis eestlane pilgu eesolevale nädalale.

«Kui enesetunne paremaks ei lähe, siis tuleb kõva suremine, aga see on mu töö eripära. Vahet pole, kas oled hea või halb, kehval ajal sured, et pundis istuda, etapp lõpetada vms, aga hea jala korral oled võimeline võidu pärast surma piirini välja minema…» lõpetas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles