U20 koondis sai Gruusia vastu kindla võidu

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Sõber ja Eesti U20 korvpallikoondis möödunud suvel.
Andres Sõber ja Eesti U20 korvpallikoondis möödunud suvel. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Eesti noormeeste U20 vanuseklassi korvpallikoondis alistas Sloveenias peetaval  A-divisjoni EMil Gruusia eakaaslased seisuga 87:73.

Eesti võitis esimesed kaks veerandaega ja poolajavileks juhiti 43:36. Kolmanda veerandaja võitis nelja punktise eduga Gruusia, kuid viimase veerandajaga suutis Eesti koondis mängu saatuse otsustada – viimased kümme minutit võideti kindlalt 24:13.

Eestlaste poolelt oli kõige resultatiivsem 17 punkti visanud ja üheksa lauapalli võtnud Rauno Nurger. Jaan Puidet panustas võitu 14 punktiga, Rannar Raap ja Martin Paasoja 13 punktiga ja Rait-Riivo Laane 12 punktiga. Paasoja võttis lisaks 11 lauapalli ja Laane andis seitse resultatiivset söötu.

Vastaste poolelt oli reslutatiivseim 17 punkti visanud Irakli Alkhanaidze.

Alagrupis kõik kolm mängu kaotanud ja neljandaks jäänud Eesti koondis osaleb nüüd miniturniiril, kus mängitakse välja kohad 13.-16. Lisaks Eestile ja Gruusiale osalevad sellel turniiril veel Montenegro ja Rootsi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles