USA tõkkejooksja: Londoni liiklusummik on kohutav

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olümpiamärgistusega sõidurada Londoni südalinnas
Olümpiamärgistusega sõidurada Londoni südalinnas Foto: SCANPIX

Suurbritannia pealinnas Londonis on juba tekkinud olümpiamängude liikluskaos ja seda hoolimata sellest, et sportlaste ja vippide jaoks on teedel oma rajad märgistatud.

Nende olümpiarõngastega sõiduradade abil peaks Heathrow' lennujaamast Stratfordis asuvasse olümpiakülla jõudma kiiresti ja kerge vaevaga, kuid tegelikult ei ole see nii, edastab Daily Mail.

Üks neist, kes liiklusummikus kannatas, oli USA tõkkejooksja Kerron Clement.

Clement kirjeldas tema ja ta kaaslastega eile hommikul aset leidnut Twitteris. Clementi sõnul kulus neil 45 minuti asemel olümpiakülla jõudmiseks neli tundi, kuna bussijuht ei suutnud liikluskaoses orienteeruda.

«Oleme olnud Londoni liikluskaoses neli tundi. See oli kohutav. London ei jäta just head muljet,» kirjutas 26-aastane sportlane.

Clementi ja USA kergejõustikukoondise jaoks oli pärast väsitavat üle Atlandi lendu tunde liiklusummikus olemine paras katsumus.

«Mina ja mu kaaslased oleme unised, näljased, janused ja meil on vajadus WC järele. Peame ootama olümpiakülla jõudmist,» jätkas sportlane Twitteris.

USA kergejõustikukoondise esindaja kinnitusel läksid USA sportlased esmalt Londoni olümpiakülla,  et saada akrediteering. Sealt edasi aga suunduti olümpiamängude-eelsesse treeninglaagrisse, mis asub Birminghamis.

Londoni olümpialiikluse eest vastutavad ametnikud ei soovinud USA kergejõustiklastega juhtunut kommenteerida. Siiski tõdeti, et osa sõite võib plaanitust kauem aega võtta.

Kuid sportlased ei olnud ainsad, kes liiklusummikusse jäid. Probleeme oli ka ajakirjanikke vedanud bussiga, millel samuti kulus Stratfordis asuvasse olümpiakülla jõudmiseks märgatavalt rohkem aega.

Londoni olümpiamängud leiavad aset 27. juulist kuni 12. augustini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles