Laupäeval toimub Kalju jalgpallifestival

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju fännid
Nõmme Kalju fännid Foto: Laura Oks

Juba eesoleval laupäeval, algusega kell 12.00  korraldab Nõmme Kalju jalgpalliklubi järjekordse suurürituse Kalju Jalgpallifestival, mille raames toimub Meistriliiga põnevuslahing Kalju vs Flora ning kohal on ka nooruslik lauljatar Teele Viira, kes annab kohapeal energilise kontserdi.

Tänavu järjekorras juba teine Kalju Jalgpallifestival toob seekord taas koostöös mitmete Eesti ettevõtete ja avaliku elu tegelastega Kadrioru staadionile suure jalgpallipeo, kuhu on oodata palju inimesi, keda on staadionil ootamas erinevad huvitavad tegevused.

Suurejooneline heategevusüritus on eelkõige mõeldud lastele, peredele ja kõigile huvilistele. Ürituse tulu läheb Kalju noorsportlaste toetuseks. Jalgpallipäevale on osalema oodata sadu ja sadu lapsi nii Nõmme kui ka teiste linnaosade koolidest ning lasteaedadest, kes võistlevad omavahel erinevatel võistlustel, kus võitja saab premeeritud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles