Debuchy soovib liituda Newcastle’iga

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mathieu Debuchy Prantsusmaa koondise särgis.
Mathieu Debuchy Prantsusmaa koondise särgis. Foto: SCANPIX

Prantsuse jalgpallikoondise ja Lille klubi äärekaitsja Mathieu Debuchy pole huvitatud oma koduklubis jätkamisest ja tahab liituda Inglismaa kõrgliiga klubiga Newcastle United.

Debuchy on Lillega seotud lepinguga, mis kestab 2015. aastani, kuid kaitsja ise on avaldanud soovi lahkumiseks. Ülemineku hinnaks on väidetavalt umbes üheksa miljonit eurot, vahendab Daily Mail.

«Ma olen 100% kindel, et tahan Lille’ist lahkuda,» ütles Debuchy ajalehele L’Equipe. «Treener tahab, et ma jääksin, kuid ma ei muuda oma otsust,» lisas 26-aastane jalgpallur.

Kui äärekatisja liitub Newcastle’i meeskonnaga, saab temast kuues prantslane klubi ridades. Rahvuskaaslastest ootavad teda seal ees juba Yohan Cabaye, Hatem Ben Arfa, Romain Amalfitano, Sylvain Marveaux ja Gabriel Obertan.

Samas tunnistas kaitsja, et olukord on keeruline, kuna tema praegune koduklubi soovib enne üleminekut leida Debuchyle asendaja.

Väidetavalt on tema teenetest huvitatud ka Milano Inter.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles