Kaia Kanepi jääb Londoni olümpialt kõrvale

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi
Kaia Kanepi Foto: SCANPIX

Eile pärast jalgadele tehtud ultraheliuuringut tuli Eesti esitennisistil Kaia Kanepil võtta vastu ebameeldiv otsus Londoni olümpiamängudel mitte osaleda. Kandade paranemine ei ole kulgenud soovitud kiirusega ning ta ei saa veel täie koormusega treeninguid alustada.

Kanepi raviarsti dr Madis Rahu hinnangul võib hetkel koormuse lisamine kaasa tuua kokkuvõttes veelgi pikema võistluspausi, vahendab Kanepi kodulehekülg.

«Täiesti kahju on, et ei saa seekord olümpiale minna. Ma ei teagi, kas mul enam see võimalus avaneb. Hetkel tahaksin ainult seda, et mu jalad oleksid terved ja saaksin ilma valuta tennist mängida,» kommenteeris Kanepi.

Kanepi kandade tundlikkus sai alguse sel kevadel Estorili turniiril. Pärast edukat esinemist Prantsusmaa lahtistel meistrivõistlustel võttis ta vigastuspausi, lootes olümpiamängudeks mänguvorm taastada. Kanepi edasine võistlusgraafik ei ole veel selge ning täpsem tennisekarussellile naasmise aeg sõltub täiendavate uuringute tulemustest, mis viiakse läbi lähinädalatel.

Kanepi on seni Eestit esindanud 2008. aasta Pekingi ning 2004. aasta Ateena olümpiamängudel. Ka Londoni olümpiamängudele oli ta pääsme lunastanud. Londoni olümpiamängude tenniseturniir algab 28. juulil.

Eesti olümpiadelegatsiooni kuulub Kanepi loobumise järel  33 sportlast. Kokku on Eesti delegatsioon 73-liikmeline.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles