Citroëni rallimeeskonda emafirma rahamured ei mõjuta

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Loeb
Sebastien Loeb Foto: SCANPIX

Autoralli MM-sarjas osalev Citroëni meeskond kinnitas, et emafirma PSA rahalised raskused nende programmi ei mõjuta ning plaanis on MM-sarjas jätkata.

PSA teatas eelmisel nädalal, et plaanib koondada 8000 inimest ja sulgeda ühe tehase, sest autode müük on tänavusel esimesel poolaastal mullusega võrreldes koguni 13% langenud. Mõistagi tekitas see küsimuse, kas rallimeeskonda ikka suudetkse üleval pidada, kuid värskes pressiteates kummutati need kahtlused.

«Eelmisel nädalal avaldatud teadaanne ei mõjuta meie WRC-programmi. Sellegipoolest anname endast parima, et vähendada võimalusel summat, millega emafirma peab meie spordiosakonda toetama,» viidatakse avalduses katsele rohkem väliseid rahastajaid leida.

Citroëni meeskonda kuuluvad hetkel Sebastien Loeb, Mikko Hirvonen, Nasser Al-Attiyah ja Thierry Neuville. Valitsev maailmameister Loeb kaalub seejuures hetkel, kas kasutada lepingus olevat punkti, mis lubaks tal tänavuse hooaja järel tiimist lahkuda – seda aga vaid karjääri lõpetamise korral. Loeb peaks oma otsuse teatavaks tegema lähemate nädalate jooksul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles