Ivanov jätkas kodusel turniiril edukalt, Ritslaid pakkis üksikmängus reketid

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Ivanov.
Vladimir Ivanov. Foto: Viktor Burkivski

Tallinnas Tondi tennisekeskuses rahvusvahelise meeste ITF-sarja 15 000 dollari suuruse auhinnafondiga tenniseturniiri teise ringi kohtumises alistas värske Eesti meister Vladimir Ivanov (ATP 505) täna hollandlase Colin Van Beemi (ATP 1901) 7:5, 6:1 ja jõudis homsesse veerandfinaali.

Läbi kvalifikatsiooniturniiri põhitabelisse jõudnud Morten Ritslaid pidi aga teise ringi kohtumises tunnistama prantslase Laurent Malouli (ATP 1032) paremust tulemusega 2:6, 1:6.

Veerandfinaalid peetakse Tondil homme, kell 11.00 kohtub Ivanov itaallase Giammarco Micolaniga (ATP 793). Pärastlõunal on kavas paarismängu poolfinaalid, seal on eestlastest veel konkurentsis Ivanov koos valgevenelase Nikolai Fidirkoga ning Morten Ritslaid koos Anton Pavloviga.

21. juulini kestval turniiril toimuvad kõik mängud Tondi Tennisekeskuses aadressil Sõjakooli tn 10. Kõikidel võistluspäevadel on sissepääs pealtvaatajatele tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles