Hea uudis neljapaadile: Jämsä selg on paranemas

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Jämsä (vasakul), Allar Raja, Tõnu Endrekson ja Kaspar Taimsoo kindlustasid Luzernis endale olümpiapääsme.
Andrei Jämsä (vasakul), Allar Raja, Tõnu Endrekson ja Kaspar Taimsoo kindlustasid Luzernis endale olümpiapääsme. Foto: Rein Kilk

Londoni olümpiaks valmistuv Eesti neljapaat elas üle ärevad hetked, kui Andrei Jämsä ei saanud seljavalu tõttu nädal aega treenida ja Kaspar Taimsoo, Allar Raja ning Tõnu Endrekson pidid kolmekesi toime tulema.


Eile said aga kõik kergendatult hingata – Jämsä pidas trennis hästi vastu ja selg on paranemas. «Tänane trenn näitas, et selg on juba päris hea,» rõõmustas 30-aastane Jämsä eile õhtul. «Tegime maksimaalseid kiirendusi ja midagi ei seganud.»

Viljandis oma kolmandateks olümpiamängudeks valmistuva Jämsä seljahädad said alguse paar nädalat tagasi peetud sprindivõistlustel, kui selg külma sai.

«Võib-olla pean nüüd natuke ettevaatlikum olema ja ehk ka pisut soojemalt riietuma, aga üldiselt trennis selg enam muret ei tee,» kinnitas nädalavahetusel taastusraviga tegelenud Jämsä.

Neljapaadi liikmed sõidavad Londonisse 25. juulil, võistlus algab 28. juulil. «Olümpiaks peaks selg kindlasti terve olema, aga arvan, et juba varemgi,» uskus Jämsä.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles