Chelsea, Tottenham ja United alustasid võidukalt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eden Hazard (paremal) mängus Seattle Soundersi vastu
Eden Hazard (paremal) mängus Seattle Soundersi vastu Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliiga mullune meister Manchester City alustas oma hooajaks valmistumist kaotusega, kuid nende konkurendid Chelsea, Tottenham Hotspur ja Manchester United suutsid oma esimesed mängud võita.

Meistrite liiga võitja Chelsea alistas USA jalgpalli kõrgliiga meeskonna Seattle Soundersi seisuga 4:2. Kaks väravat lõi Euroopa klubijalgpalli meistrite eest Romelu Lukaku, jala said valgeks ka kaks uut mängijat Eden Hazard ja Marko Marin.

Tottenham alistas oma esimeses mängus Andre Villas-Boasi käe all League One (Inglismaa tugevuselt kolmas liiga – toim) meeskonna Stevenage seisuga 2:0. Sarnaselt Chelsea mänguga oli ka Spursi eest täpne värske täiendus – Põhja-Londoni meeskonna avavärava lõi Gylfi Sigurdsson. Teiseks poolajaks mängu pandud islandlasel kulus skoorimiseks vaid 10 minutit. Meeskonna teise värava lõi Iago Falqué.

Manchester Unitedi hooajaeelsed sõpruskohtumised algasid mänguga Lõuna-Aafrika Vabariigi meistriliiga meeskonna FC Amazulu vastu. Inglismaa meeskond teenis sellest kohtumisest 1:0 võidu, kohtumise ainus värav jäi itaalia ründaja Federico Macheda nimele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles