Tottenhami legend King lõpetab karjääri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ledley King (number 26)
Ledley King (number 26) Foto: SCANPIX

Inglismaa kõrgliiga jalgpalliklubi Tottenham Hotspuri legendaarne keskkaitsja Ledley King teatas, et lõpetab 31-aastaselt karjääri.

«Olen olnud siin poisit peale, olen seda ( Tottenhami klubi – toim) pidanud oma klubiks ning minu jaoks oleks raske ennast ette kujutada mõne teise klubi särgis,» sõnas King.

«Kahjuks on minu vigastused ja võimetus treenida lõpetanud minu karjääri,» sõnas ta.

Kogu oma karjääri Tottenhami klubis mänginud Kingi segasid karjääri teise poole jooksul probleemid põlvedega. Vaatamata võimalusele saada tipptasemel arstiabi, oli tema probleem ravimatu. Viimastel hooaegadel sai King mängida ainult siis, kui põlved eelmisest korrast taastunud olid ning koos meeskonnakaaslastega King karjääri lõpus treenida ei saanud.

King esindas Põhja-Londoni klubi juba alates 1998. aastast. Aastatel 2002-2010 esindas ta ka Inglismaa koondist. 21 kohtumisega lõi ta koondise eest ka kaks väravat.

«Tean, et kogu karjääri ühes klubis mängivad jalgpallurid on tänapäeval haruldus, aga olen alati nautinud siin oldud aega,» lisas legendaarne keskkaitsja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles