Teever loodab tänases euromängus debüüdi teha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingemar Teever
Ingemar Teever Foto: Liis Treimann

Eestisse naastes mõneti üllatuslikult Tallinna Levadiaga käed löönud Ingemar Teever näeb eesolevaid euromänge hea kohana sisseelamiseks, et seejärel Meistriliigas juba tippvormi sättida, vahendab Soccernet.

«Eesti klubid mängivad Euroopas alati rohkem kaitsvalt ja eelnevad mängud on meeskonnal ka hästi läinud. Usun, et 10-20 minutit suudaksin kindlasti mängida ja siis võõrsilmängul vaatame edasi,» sõnas Teever.

«Usun, et vorm tuleb suhteliselt kiiresti tagasi. Vanust on ka juba omajagu, oskan õigel ajal õiges kohas olla,» lausus Teever enne tänast Euroopa liiga kodumängu Anorthosise vastu, kus ta sekkub eeldatavasti vahetusest.

Tallinna Levadia kohtub täna kell 18:45 algavas mängus Küprose klubi Anorthosisega. Euroopa liiga teise kvalifikatsiooniringi avamäng peetakse Kadrioru staadionil. Korduskohtumine toimub 26. juulil vastase koduväljakul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles