Purje tegi Euroopa liigas väravale eeltöö

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ats Purje.
Ats Purje. Foto: Joosep Martinson / Õhtuleht

Ats Purje tegi jalgpalli Euroopa liiga teise eelringi avakohtumises oma koduklubi Kuopio Palloseura 2:1 võidumängus Maccabi Netanya üle avaväravale eeltöö.

Algkoosseisu kuulunud Purje murdis end karistusalasse löögile ning virutas palli latti, misjärel Aleksi Paananen lükkas tagasipõrkunud mänguvahendi ühe meetri pealt tühja puuri, vahendab Soccernet.ee.

Sander Puri sekkus pingilt 68. minutil ning Vjatšeslav Zahovaiko 86. minutil, vahetades välja Purje.

Mikk Reintam tegi täismängu, kui tema tööandja Jyväskylä JK tuli kodus kaks korda kaotusseisust välja ja alistas 3:2 Montenegro pronksiklubi Golbovci Zeta.

Marko Meerits ei kuulunud Arnhemi Vitesse koosseisu, kui Vitesse mängis võõrsil bulgaarlaste Plovdivi Lokomotivi vastu neli korda eduseisu maha, leppides 4:4 viigiga.

Kahe eestlase leivaisa Aalesund tegi võõrsil 1:1 viigi Albaania pronskiklubi KF Tiranaga. Sander Post istus terve kohtumise pingil, Enar Jääger Aalesundi koosseisu ei kuulunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles