Jari-Matti Latvala on Rally Estonia Historic liider

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jari-Matti Latvala
Jari-Matti Latvala Foto: Ray Põder

Esmakordselt Eestis sõidetava FIA European Historic Sporting Rally Championship sarja etapil Rally Estonia Historic on liidrid peale avapäeva Jari-Matti Latvala ja Asko Sairanen (Ford Escort BDA). Latvala ja Sairanen võitsid kõik viis kiiruskatset ja on ühtlasi ka Category 3 liidrid.

Jari-Matti Latvala: «Kõik on sujunud hästi, päeva alguses olime pisut ettevaatlikud, kuna testikatsel olid meil probleemid käigukastiga. Kuid täna (reedel) toimis kõik hästi ja oleme nautinud sõitu.»

Teisel kohal on Valter Jensen ja Erik Pedersen (Lancia 037), kes kaotavad Latvalale pea kolme minutiga. Ühtlasi on tegu ka Category 4 liidritega. Poole minuti kaugusel Jensenist on Mika Turkki ja Mikko Tuominen (Opel Ascona 400), kes on Category 3 teisel kohal. Category 2 liidrid on Mats Myrsell ja Esko Juntila (Porsche 911 RS). Category 1 liidrid peale esimest päeva on Sverre Norrgard ja Eugen Damstedt (BMW 2002 TI).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles