Marek Niit olümpia eel lubadusi ei anna

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marek Niit Helsingi EMi 200 meetri eeljooksus.
Marek Niit Helsingi EMi 200 meetri eeljooksus. Foto: Liis Treimann / Postimees

Eesti esisprinter Marek Niit on otsustanud, et lööb Londoni olümpial kaasa nii 100 kui ka 200 meetri jooksus. Kõlavaid lubadusi USAs vormi parandav välejalg seekord anda ei taha.

«Nagu tavaks on saanud: kui enne tiitlivõistlust lubadusi ette kandma hakkan, siis reaalselt tuleb välja ainult Harju keskmine,» tõdeb USAs õppiv ja harjutav Niit, kes viimastel hooaegadel on talvel ja kevadel hulgi Eesti rekordeid purustanud, kuid suvisteks tiitlivõistlusteks pole tippvormi säilitada suutnud, kirjutab Õhtuleht.

«Alates Berliini MMist ja lõpetades Helsingi EMiga on ju tulemused olnud alla keskmise. Ma usun, et selle taga on kindlasti ka kehv vorm ja pikk hooaeg, aga peamine on ikkagi enese leidmine suurvõistluse tulede valgel,» arutles 2006. aastal juunioride maailmameistriks kroonitud saarlane, kes tänavu Soomes toimunud tavapärasest nõrgema tasemega EMil jõudis täiskasvanute tiitlivõistlusel esimest korda eeljooksust edasi

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles