Anieri koduklubi võitis, Teniste tööandja viigistas

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taijo Teniste FC Levadia särgis.
Taijo Teniste FC Levadia särgis. Foto: www.fclevadia.ee

Reedel-laupäeval oli võistlustules kahe Norra jalgpalli kõrgliigas mängiva eestlase klubi – Taijo Teniste leivaisa Sogndal leppis viigiga, Henri Anieri klubi Stavangeri Viking sai aga kirja võidupunktid.

Teniste ja Sogndal leppisid liigatabeli neljanda meeskonna Haugesundiga võõrsil väravateta viiki. Kindlaks põhimeheks kerkinud Teniste tegi taaskord kaasa kõik 90 mänguminutit, vahendab Soccernet.ee.

Päev hiljem teenis suurepärase võidu Anieri klubi Viking, kes alistas võõral väljakul tabelis teisel kohal paikneva valitseva meistri Molde tulemusega 2:1. Eestlane paraku mälestusväärses kohtumises ei osalenud.

Tabeliseis reedab, et kõik eestlaste klubid on suhteliselt ohutus kauguses nii väljalangemistsoonist kui esikolmikust - kõige paremal kohal asub Viking, kellel on kaheksandana koos 21 punkti, talle järgneb Sander Posti ja Enar Jäägeri koduklubi Aalesund 20 silmaga ning Sogndal asub 19 kogutud punktiga 11. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles