Galerii: Carlos Tevez proovis golfirajal uut ametit

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Argentina jalgpalliäss Carlos Tevez katsetas äsja lõppenud golfi Suurbritannia lahtistel meistrivõistlustel kaasmaalase Andres Romero abilise ehk caddie rolli.

Tevez võttis uue ameti enda kanda turniiri üheks päevaks, kuid Romerot see paremate tulemusteni ei aidanud, otse vastupidi - reedese päeva järel veel 15. kohta jaganud argentiinlasel on tänaste ringide järel kirjas tulemus 18 lööki üle par'i, millega ta püsib 83 jätkaja seas kindlalt viimasel kohal. Liider Adam Scott on võrdluseks teinud seni 11 lööki alla par'i.

Golf näib olevat Tevezile südamelähedane spordiala, sest kui argentiinlane läks lõppenud jalgpallihooajal tülli oma koduklubi Manchester City peatreeneri Roberto Manciniga ja veetis ligi viis kuud mänguväljakult eemal, keskendus ta kodumaal enese vormis hoidmise ja treenimise asemel just nimelt golfimängule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles