Tartu Mill Triatloni võitsid Latin ja Kivioja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksandr Latin
Aleksandr Latin Foto: Kristjan Teedema

Esmakordselt Eestis toimunud linnatriatloni põhidistantsi Tartu Mill Triathloni võitsid meestest Aleksandr Latin ajaga 1.53,01 ning naistest Kaidi Kivioja, kelle lõpuaeg oli 2:12:41. 

Võistlus toimus olümpiadistantsil (ujumine 1,5 km, ratas 40 km, jooks 10 km). Stardis oli kokku 225 individuaalosalejat ja 25 võistkonna ujumisvahetuse liiget.

Võitja Latini sõnul kulges võistlus plaanipäraselt. Ujumises sai ta edu sisse, mida distantsi jooksul pidevalt kasvatas. «Mulle väga meeldis, et võistlus on keset linna. Tavaliselt lõppeb triatlon kusagil metsade ja põldude vahel, kus pole pealtvaatajaid. Siin oli finiš rahvast pungil ja see annab sportlasele väga hea emotsiooni.»

Hommikul toimunud harrastajate võistluse Tartu Igamehetriatloni võitis suure eduga Markko Etverk (nr. 410) ning naistest oli kiireim Laura Kallas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles