Lotuse tiimiboss: olen mullusega võrreldes 1000 protsenti õnnelikum

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eric Boullier (vasakul) märtsikuus Tallinnas.
Eric Boullier (vasakul) märtsikuus Tallinnas. Foto: Liis Treimann

Lotuse vormel-1 meeskonna boss Eric Boullier kinnitas, et on meeskonna esitusega tänavu tuhat protsenti rohkem rahul kui mullu. Prantslase sõnul on Lotuse eesmärk lõpetada aasta konstruktorite karika arvestuses esikolmikus.

«Olen üpris veendunud, et võitleme tootjate arvestuses kõrge koha eest,» vahendab crash.net Boullieri sõnu. «Peaksime olema võimelised oma praegust positsiooni kaitsma, kuid ei tea, kas lõpetame aasta kolmanda või neljandana, sest võitlus on väga tasavägine,» lisas ta.

Pühapäevase Saksamaa GP järel langes Lotus vaid ühe punktiga McLareni järele neljandale kohale. Viiendal kohal olev Mercedes kaotab neile aga juba 54 punktiga. Hõbenooltelt oodati hooaja eel palju, kuid rajal on nad jäänud Lotusele alla nii auto kui ka sõitjate Michael Schumacheri ja Nico Rosbergi esituste poolest.

Boullier kinnitas, et teab väga hästi, mille arvelt tänavu poodiumikohti noppinud, kuid seni etapivõiduta olev Lotus saaks tulemusi veelgi parandada. «Igaüks, kes vormel-1 sarja vaatab, mõistab, et peame kvalifikatsioonis paremini esinema. On selge, et kui tahame sõite võita, peame stardirivis esimese nelja-viie hulka mahtuma,» sõnas ta. Eelmise hooajaga võrreldes on prantslane aga enda sõnul kordades õnnelikum. «Märkimisväärselt. Kui peaksin seda numbrites määratlema, siis ütleme, et tuhat protsenti!» naeris ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles